Hver torsdag i sommersesongen har vi langåpent 11:00 - 20:00, og det betyr at dagens middag er å finne på menyen! Under finner du en oversikt over hva som serveres på torsdager frem til 15. juni.
3. juni | Grillet svinenakke m/kål, bakt potet, eplesjy |
10. juni | Gammelsaltet sei m/gulrotstuing, potet, bacon |
17. juni | Hvalbiff m/potetpuré, Ratatouille, soppsaus |
24. juni | Rømmegrøt m/spekemat |
1. juli | Bakt laks m/seiersløk, nypotet, agurksalat, rømme |
8. juli | Hønsefrikassé m/rotgrønnsaker, kokt potet |
15. juli | Fiskegrateng m/råkost, løksmør, kokt potet |
22. juli | Hvalbiff m/potetpuré, ratatouille og soppsaus |
29. juli | Gammelsaltet sei m/gulrotstuing, potet og bacon |
5. august | Salt lammebog m/hvitvinssaus, rotgrønnsaker og bakt potet |
12. august | Bakt laks m/seiersløk, nypotet, agurksalat og rømme |
19. august | Svinestek m/surkål, gulrot, potet og eplesjysaus |