Bryllup

Mulighetene hos oss er mange! Vi har flotte bryllupslokaler med både en konferansesal som kan benyttes, og et kaféområde med utsikt mot havet og Børvasstindan.

En historisk ramme for en spesiell dag - i spektakulære omgivelser.

Et bryllup er en stor og viktig begivenhet, og vi ønsker derfor at dagen skal være så perfekt som mulig. Vi samarbeider tett med dere under planleggingen, og er tilgjengelig dersom dere skulle ha noen spørsmål.

Som et museum, ønsker vi at det skal være en sammenheng mellom historien vi formidler og det vi serverer. Vi tar inspirasjon fra de råvarene som reiste med jektene: Ned til Bergen med tørrfisk, og tilbake med korn, hvete, krydder m.m.

Foto: Nordlandsmuset

Hva kan dere forvente?

Et typisk selskap hos oss ser ofte slik ut:  

Vi starter ankomsten med en velkomstdrink og litt snacks, hvor det også er rom for mingling. Videre kan dere besøke museet for en liten reise tilbake til jektefartstiden. Her er det en 15-20 minutters formidlingsbit som setter en stemning for å vandre litt i utstillingen etterpå.

Etter museumsbesøket tar vi dere med ut i kaféen, og dere får sette dere til bords. Vi presenterer både maten og drikken dere skal få servert, sammen med en kort bit om matprofilen vår.

Foto: Ernst Furuhatt

Benytt gjerne skjema nedenfor, dersom dere er interessert i å feire bryllupet deres hos oss. Vi stiller opp til en uforpliktende prat.