Minnestund

En minnestund er en markering som involverer mye følelser. Det handler om at nære og kjære skal samles for å minnes den avdøde, og for å skape en fin avslutning på en tung dag.

Lokale på Jektefartsmuseet

På Jektefartsmuseet har vi en fin konferansesal som passer svært fint til minnestunder, og har en kapasitet på maks 80 personer. Salen er et avgrenset område fra kaféen slik at man får være for seg selv. Vi dekker bordene med hvite duker, kaffeservise og lys. Det finnes også en projektor som er mulig å benytte seg av.

 

Parkering og lokasjon

Vår lokasjon ligger praktisk til i forhold til hvor kirker, seremonirom og gravplasser er lokalisert. Vi har en stor parkeringsplass på området som tilbyr gratis parkering, og for bevegelseshemmede er det mulig å kjøre nesten helt frem til hoveddøren vår.

Trykk her for å finne oss

 

Matservering

Vår grunnpakke til minnestunder inneholder 2 surdeigsskiver med assortert pålegg, et lite stykke med gulrotkake eller eplekake og kaffe, te og vann. Oppgraderinger kan gjøres dersom det er ønskelig.

Kontakt

Dersom dere ønsker å høre mer om hvordan en minnestund holdes hos oss, ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet nedenfor, eller send en mail til booking.jektefart@nordlandsmuseet.no.